MENARA CATERING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Menara Catering. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 8:32 Hamburger was lekker
12 mei 2024 om 10:46 Heerlijk gegeten
8 mei 2024 om 21:25 De burgers waren erg top. Snelle bezorging!
29 apr 2024 om 13:31 Heb een broodje met kip besteld heb in de ochtend met heel veel buikpijn in de wc gezeten, laatste keer dat ik hier bestel
29 apr 2024 om 0:39 Fijne ervaring, kapsalon kip met garnalen besteld is warm en heerlijk en super snel bezorgd altijd tevreden en klant vriendelijk
27 apr 2024 om 19:20 2 x besteld. kapsalon kip en kapsalon shoarma allebei goed!
26 apr 2024 om 18:35 Was super heerlijk top dank en tot de volgende keer
13 apr 2024 om 13:02 The food was awful. The milk shake was water with no taste. The sandwich was awful .only double cheeseburger was tasty.
8 apr 2024 om 7:19 Niet echt lekker. De “taco” is eigenlijk een durum en in de kapsalon zit augurk… Wel snelle bezorging, sneller dan verwacht. Maar niet naar onze smaak.
4 apr 2024 om 2:05 Heerlijk gegeten! Een aanrader geen gierige porties en kwaliteit!
8 mrt 2024 om 9:04 Ik heb gebeld om een tijd af te spreken en de bestelling kwam 10 minuten na de afgesproken tijd. Dat vind ik prima. Kapsalons waren iets anders dan we gewend waren. Geen plakken kaas maar een saus. Patat kruiden erg lekker+ krokant.
7 mrt 2024 om 20:44 Kapsalon kalf niet zoals verwacht, we kregen stukjes kalfsvlees ipv flakes. Was niet warm geleverd, lauw en snel moeten eten helaas.