MENARA CATERING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Menara Catering. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2023 om 23:16 Bezoring was prima optijd. Alleen jammer dat het eten zwaar tegenviel. Patat was niet gaar leek wel rauw. Gambas stonken extreem en voelde als rubber. En mijn maag is nu al een paar uur van slag.
6 jun 2023 om 23:30 Snel en goed
29 mei 2023 om 21:19 Eten was super! Bezorger was lekker op tijd. Kortom top!
25 mei 2023 om 11:06 Eten was echt super lekker! Moeite waard!
23 mei 2023 om 22:15 Aardige bezorger, eten was nog lekker warm alleen de vlees was niet wat ik gewend ben van Marrokkaanse keuken weinig smaak. De rest was heerlijk.
8 mei 2023 om 13:52 Zoals altijd. Eten uitmuntend. Lekker gezond en next time waard! Bezorger vriendelijk en snel met bezorgen.
1 apr 2023 om 20:41 Eten is super lekker. Vriendelijke bezorger.
31 mrt 2023 om 20:43 Jammer als je een kapsalon krijgt de patat niet gaar is en er geen kaas op zit en maar paar stukjes kip..
18 mrt 2023 om 6:16 Eten was echt uitmuttend! Zeer genoten. Jammer dat bezorger smoothie opnieuw moest bezorgen, heen weg liet ie vallen. Toen die nieuwe kwam brengen. Best snel gunde ik hem die fooi. Eten was zo goed, ik ben vaste klant
9 mrt 2023 om 8:31 Lekker eten en vriendelijke bezorger!
2 mrt 2023 om 12:36 Hamburger was oke de friet was niet zo
20 feb 2023 om 1:18 Vlees was over de Datum meteen gegooid Slechte kwaliteit nooit meer hier bestelling vlees was over de Datum